יום חמישי , 14 נובמבר 2019

Home » T.V » אדוארד קוון – שף קוריאני במסע קולינרי עם CNN

אדוארד קוון – שף קוריאני במסע קולינרי עם CNN

Korean chef Edward Kwon and Yu Inja on CNN Culinary Journeys_1

Korean chef Edward Kwon and Yu Inja on CNN Culinary Journeys_1

מסע מסיאול לJeonju

השף אדוארד קוון הוא שף קוריאני שהקריירה שלו נעה במטבחי מלונות עד שהתיישב בסיאול בדרום קוריאה שם השיק ארסנל של מסעדות. אולם השף חש צורך לחזור למקורות, יש לנו 5000 שנות היסטוריה ואלפי מתכונים אבל אנשים מכירים רק עשרות. הניסיון לחשוף את ארצו למגוון של מאכלים שונים, ועם זאת, המשימה העיקרית שלו עדיין נשארה לגלובליזצית מטבח קוריאני. המסע שלו לוקח אותו לדרום מחוץ לסיאול ועד לעיר Jeonju (אונסק"ו של גסטרונומיה). כאן הוא יבחן וילמד מתכון של אחת המנות המפורסמות ביותר של קוריאהbibimbap. הוא ילמד מהשפית לי ג'ונג-דוק מהמסעדה Goong, ממנה יקבל שיעור איך שילוב פשוט של המרכיבים יוצר מתכון שמנצח את החיך של קוריאה ויכול להתאים גם ולהצליח בהתאמה שלו בשאר העולם.

Korean chef Edward Kwon on CNN Culinary Journeys_2

Korean chef Edward Kwon on CNN Culinary Journeys_2

צילומים באדיבות מסע קולינרי CNN

לצפייה

http://cnn.it/1MXxlFS

 

משודר ב CNN

Korean chef Edward Kwon on CNN Culinary Journeys

Tuesday 11 August 1030 BST / 1130 CET

Wednesday 12 August 0430 BST / 0530 CET

 

אדוארד קוון – שף קוריאני במסע קולינרי עם CNN Reviewed by on . [caption id="attachment_34619" align="aligncenter" width="640"] Korean chef Edward Kwon and Yu Inja on CNN Culinary Journeys_1[/caption] מסע מסיאול לJeonju השף [caption id="attachment_34619" align="aligncenter" width="640"] Korean chef Edward Kwon and Yu Inja on CNN Culinary Journeys_1[/caption] מסע מסיאול לJeonju השף Rating: 0

השאירו תגובה

scroll to top